Juwelier Hupje is op Valentijnsdag, 14 februari 2016 opgericht door Judith de Hoog. Moeder van drie dochters.

Ze ontdekte dat niet alleen háár meiden op zoek waren naar de allermooiste kindersieraden. Ook vriendinnetjes en mama’s, oma’s en tantes waren op zoek. Gewoon zomaar een leuk setje erbij. Of voor het harde werken bij een nieuw rapport. Of als cadeautje voor een verjaardag, na het halen van een zwemdiploma.

De keuze was in 2016 nog niet zo reusachtig, dus besloot Judith om zelf ontwerpen te maken. Gebaseerd op wat meisjes graag willen. Eenhoorns, ijsjes, prinsessen en ook stoere sieraden in voetbal thema of hockey. Deze ontwerpen moesten wel van hoogwaardige kwaliteit zijn en gemaakt van 925 sterling zilver. En betaalbaar. 

De collectie werd in 2017 al snel uitgebreid met collecties in 14 karaat goud en chirurgisch staal. Ook kwamen er bijpassende armbandjes, kettinkjes en ringetjes. Met hoogwaardige bewaardoosjes, want daar houden meisjes van.

Op dit moment bestaat de collectie uit meer dan 2.500 sieraden. Er zijn naast Hupje fans in eigen land ook lieve fans in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Bijna 60.000 fans volgen de nieuwste trends via de Facebookpagina, www.facebook.com/webshophupje.

Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Wist je dat we ook voor dames en tieners een prachtige collectie aanbieden?

Dames / Tieners collectie

Zoek je een specifiek ontwerp, een bedel op maat? Schroom dan niet en neem contact op met ons op via de chat of stuur een mail naar info@hupje.com

Heel veel shop plezier op www.hupje.com
Lieve groet,

Team Hupje.com

Judith de Hoog
Eigenaar van juwelier Hupje.com BV

Shop Hupje